**គ្រឿងផ្សំ៖
1- ម៉ាំត្រីរ៉ស់ 3ខាំ
2- សាច់ជ្រូក3ជាន់ កន្លះគីឡូ
3- ខ្ទឹមស 2កំពិស
4- ក្រូចឆ្មារ កន្លះផ្លែ
5- ស្ករស 1ចឹប
6- សាឡាដ 3ខាំ
7- ត្រសក់ 3ខាំ
1- ម៉ាំត្រីរ៉ស់ 3ខាំ
2- សាច់ជ្រូក3ជាន់ កន្លះគីឡូ
3- ខ្ទឹមស 2កំពិស
4- ក្រូចឆ្មារ កន្លះផ្លែ
5- ស្ករស 1ចឹប
6- សាឡាដ 3ខាំ
7- ត្រសក់ 3ខាំ
***វិធីធ្វើ៖
1- ស្ងោរសាច់ជ្រូក3ជាន់អោយឆ្អិន
2- លាងម៉ាំត្រីរ៉ស់អោយស្អាតរួចហាន់ជាចំណិតតូចៗ
3- ហាន់ខ្ទឹមសជាបន្ទះស្តើងៗលាយជាមួយម៉ាំដែលហាន់ហើយ រួចច្របាច់ក្រូចឆ្មារនិងដាក់ស្ករសចូលតាមរសជាតិដែលចូលចិត្តរួចច្របល់ចូលគ្នាឲ្យសព្វ
4- ហាន់សាច់ជ្រូកស្ងោរដែលឆ្អិនហើយជាចំណិត តូចៗ
5- លាងសាឡាដនិងហាន់ត្រសក់ដាក់ជាការស្រេច
1- ស្ងោរសាច់ជ្រូក3ជាន់អោយឆ្អិន
2- លាងម៉ាំត្រីរ៉ស់អោយស្អាតរួចហាន់ជាចំណិតតូចៗ
3- ហាន់ខ្ទឹមសជាបន្ទះស្តើងៗលាយជាមួយម៉ាំដែលហាន់ហើយ រួចច្របាច់ក្រូចឆ្មារនិងដាក់ស្ករសចូលតាមរសជាតិដែលចូលចិត្តរួចច្របល់ចូលគ្នាឲ្យសព្វ
4- ហាន់សាច់ជ្រូកស្ងោរដែលឆ្អិនហើយជាចំណិត តូចៗ
5- លាងសាឡាដនិងហាន់ត្រសក់ដាក់ជាការស្រេច
****សម្គាល់៖ សម្រាប់អ្នកដែលចូលចិត្តម្ទេស ហាន់លាយជាមួយម៉ាំនឹងជួយបន្ថែមរសជាតិម្ហូបមួយកម្រិតថែមទៀត
ទទួលទានជាមួយបាយសក្តៅៗ។
0 comments :
Post a Comment