**គ្រឿងផ្សំ៖
1- បង្គារស្រស់ កន្លះគីឡូ
2- អំបិលម៉ត់លាយស្ករស 1ចឹប
3- ម្ទេសម៉ត់ 1ចឹប
4- គល់ស្លឹកគ្រៃដំទក់ៗ 1ទៅ2គល់
5- រំដេង 2បន្ទះស្តើងៗ
6- ខ្ទឹមស ដំទក់ៗ 1កំពិស
7- ស្លឹកក្រូចសើច 1ទៅ2សន្លឹក
1- បង្គារស្រស់ កន្លះគីឡូ
2- អំបិលម៉ត់លាយស្ករស 1ចឹប
3- ម្ទេសម៉ត់ 1ចឹប
4- គល់ស្លឹកគ្រៃដំទក់ៗ 1ទៅ2គល់
5- រំដេង 2បន្ទះស្តើងៗ
6- ខ្ទឹមស ដំទក់ៗ 1កំពិស
7- ស្លឹកក្រូចសើច 1ទៅ2សន្លឹក
***វិធីធ្វើ៖
1- យកបង្គារលាងទឹកឲ្យស្អាតរួចដាក់ចូល កាធុន1
2- ចាក់អំបិល ម្ទេស គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ខ្ទឹមស ស្លឹកក្រូចសើច ចូលក្នុងកាធុនដែរ
3-ច្រឡូកបង្គារនិងគ្រឿងខាងលើចូលគ្នារួចយកវា ទៅខ្ចប់ក្នុងក្រដាសអាលុយមីញ៉ូមដាក់វាអាំងឬដុតចោលរយ:ពេលប្រហែល10ទៅ15នាទីនោះជាការស្រេច។
1- យកបង្គារលាងទឹកឲ្យស្អាតរួចដាក់ចូល កាធុន1
2- ចាក់អំបិល ម្ទេស គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ខ្ទឹមស ស្លឹកក្រូចសើច ចូលក្នុងកាធុនដែរ
3-ច្រឡូកបង្គារនិងគ្រឿងខាងលើចូលគ្នារួចយកវា ទៅខ្ចប់ក្នុងក្រដាសអាលុយមីញ៉ូមដាក់វាអាំងឬដុតចោលរយ:ពេលប្រហែល10ទៅ15នាទីនោះជាការស្រេច។
ទទួលទានជាមួយបាយសក្តៅៗ ឬធ្វើជាគ្រឿងក្លែមក៏បាន។
0 comments :
Post a Comment