ថ្ងៃនេះយើងនិងលើកយកមុខម្ហូបមួយមុខទៀតហើយមកចែកជួបបងៗជាស្ត្រីមេផ្ទះដើម្បីកុំអោយពិបាកគិតថាតើនិងត្រូវធ្វើម្ហូបអី្វសម្រាប់ទទួលទាននៅក្នុងក្រុមគ្រួសារនោះគឺ ឆាតៅហ៊ូជូអែម ។ តៅហ៊ូជាប្រភេទអាហារមូយប្រភេទដែលគេនិយមចូលចិត្តយកទៅធ្វើជាម្ហូបសម្រាប់ប្រជាជនចិនហើយគេអាចយកទៅ ឆា ខរ ...................។
គ្រឿងផ្សំ៖
- តៅហ៊ូ កាត់ជាដុំតូចល្មម
- ទឹកប្រេងខ្ចង ម្សៅស៊ុប ស្ករត្នោត ម្រេច អំពិលទុំ
- ម្ទេសហាន់ល្អិតៗ ស្លឹកខ្ទឹម
- ខ្ទឹមសចិញ្ចាំអោយម៉ត់
- យកចានស្អាតមួយមកច្របាច់យកតែទឹកអំពិលទុំ ( យកគ្រាប់អំពិលចេញ ដើម្បីងាយស្រួលញាំុ ) រួចយកទឹកអំពិលទុំមកដាក់ ម្សៅស៊ុប ស្ករត្នោត ទឹកប្រេងខ្ចង និង ម្រេច កូរចូលគ្នាអោយរលាយអស់ ទុកមួយអន្លើរ
- ដាក់ខ្លាញ់ចូលក្នុងខ្ទះទុកអោយក្ដៅ រួចដាក់ខ្ទឹមស បំពងអោយឈ្ងុយ ហើយដាក់ទឹកអំពិលទុំដែលលាយគ្រឿងហើយចូលទុកអោយពុះ ភ្លក់មើលអោយល្មម រួចដាក់តៅហ៊ូចូល ច្របល់ចុះឡើងអោយសព្វចូលជាតិ ថែមទឹកបន្តិច ទុកអោយពុះម្ដងទៀត ភ្លក់មើលអោយល្មម បើត្រូវម៉ាត់ហើយ ដាក់ម្ទេសចូល ទុកអោយតៅហ៊ូឆ្អិនសព្វហើយ ទើបដាក់ស្លឹកខ្ទឹមចូល រួចជាការស្រេច ។
0 comments :
Post a Comment