+ គ្រឿងផ្សំ
- ប្រហុក ៣-៤ស្លាបព្រាបាយ ចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ត់
- សាច់ជ្រូក ២០០ក្រាម ចិញ្ច្រាំឲ្យល្អិតតូចៗ
- គល់ស្លឹកគ្រៃ ៣-៤ស្លាបព្រាបាយហាន់ស្តើងៗ
- រំដេង ១ដុំហាន់
- ក្រសាំង កន្លះកូនចាន ឆ្កឹះយកសាច់
- ខ្ទឹមស ៥កំពឹសហាន់
- ខ្ទឹមក្រហម ១ដុំហាន់
- ស្ករស ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប៊ីចេង ចុងស្លាបព្រា
- ម្ទេស តាមការចូលចិត្ត
- ស្លឹកចេក និងក្រដាសអាលុយមីញ៉ូម
- ដាក់ល្មៀតបន្តិច ប្រសិនបើចង់បានពណ៌
+ វិធីធ្វើ
១. មុនដំបូងយកសាច់ជ្រូកមកដាក់ចិញ្ច្រាំ ជាមួយប្រហុក, ក្រសាំង, គល់ស្លឹកគ្រៃ, ខ្ទឹមស, ខ្ទឹមក្រហម, រំដេង, ម្ទេស, ស្ករស និងប៊ីចេងម្តងទៀតឲ្យម៉ត់ចូលគ្នា។
២. បន្ទាប់មកយកវាដាក់ខ្ទប់ជាមួយស្លឹកចេក រួចហើយខ្ទប់ជាមួយក្រដាសអាលុយម៉ញ៉ូមមួយជាន់ទៀតយកទៅដាក់ដុតឲ្យឆ្អិនជាការស្រេច៕
0 comments :
Post a Comment